Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rijschool Veldhoven tiesvangrootel.nl al meer dan 35 jaar een begrip

Zoek jij een rijschool Veldhoven? Dan ben je bij tiesvangrootel.nl op het juiste adres. Deze rijschool bestaat al sinds 1980 en is dus al meer dan 35 jaar dé rijschool in de omgeving van Eindhoven! We hebben twee filialen, een in Eindhoven en een in Veldhoven. Bij ons staan kwaliteit, deskundigheid en individuele wensen hoog in het vaandel. Je krijgt een vaste rij-instructeur en een vaste auto, zodat je al snel gewend raakt aan de omstandigheden. Wil je je rijbewijs gaan halen? Dan kun je beginnen met rijlessen te nemen bij de rijschool Veldhoven vanaf 16,5 jaar. Heb je echter al je rijbewijs, maar wil je bijvoorbeeld als opfriscursus een paar losse nemen? Dan behoort dit zeker ook tot de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om je veilig de weg op te helpen!

Meerdere rijlespakketten, waaronder een spoedcursus

Als je bij onze rijschool Veldhoven begint met het volgen van rijlessen, krijg je eerst een proefles. Tijdens de proefles bekijkt de instructeur samen met jou hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. De ene persoon heeft het autorijden immers sneller onder de knie dan de ander. Daarna heb je bij onze rijschool Veldhoven de keuze uit een aantal rijles pakketten, van 10, 20, 30 of 40 rijlessen. Als er meer of minder rijlessen nodig zijn, is dit ook mogelijk. Als je graag snel je rijbewijs wilt halen, is er de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen. Dit spoedpakket bestaat uit 30 lessen, waarbij vervolglessen mogelijk zijn. Je kunt dan binnen 6 tot 8 weken je rijbewijs op zak hebben! Heb je last van faalangst of autisme? Binnen onze rijschool Veldhoven zijn we gespecialiseerd in deze problematiek. We laten je goed de routes oefenen die bij het praktijkexamen aan de orde komen, geven je uitgebreide uitleg waar nodig is en laten je op je eigen tempo de rijlessen volgen. Allemaal met je eigen vertrouwde rijleraar en auto. We doen er alles aan zodat jij zo ontspannen mogelijk op de weg rijdt!

Kijk voor meer informatie op de website

Wil je graag rijlessen volgen bij de beste rijschool Veldhoven? Kijk dan nu op onze website tiesvangrootel.nl. Je vindt hier alle informatie voor het aanvragen van een proefles. We hopen je graag snel als leerling te verwelkomen bij onze rijschool Veldhoven!