Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Autorijschool Veldhoven Ties van Grootel al jaren een begrip

Ben je op zoek naar een ervaren autorijschool Veldhoven? Dan hoef je niet verder te zoeken. De autorijschool Veldhoven van Ties van Grootel bestaat al sinds 1980 en is een begrip in de omgeving van Veldhoven en Eindhoven. Vele tevreden geslaagden hebben van deze autorijschool Veldhoven les gehad. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met het nemen van autorijlessen. Als je rijlessen neemt bij deze autorijschool Veldhoven heb je altijd een vaste instructeur en auto. Dit zorgt ervoor dat je je snel vertrouwd in de auto voelt. Je hoeft niet elke keer aan nieuwe omstandigheden te wennen. Ook als je last hebt van faalangst of autisme, kun je bij deze autorijschool Veldhoven terecht. Ze hebben een speciale opleiding die rekening houdt met deze omstandigheden. Zo wordt alles goed uitgelegd, en rijd je al veel op de routes die je tijdens je praktijkexamen zal afleggen.


Meerdere lespakketten en zelfs een spoedcursus mogelijk

Als je begint met rijlessen bij deze autorijschool Veldhoven, krijg je eerst een proefles. Tijdens deze proefles wordt gekeken hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. De ene persoon heeft het autorijden sneller onder de knie dan de ander. Na deze proefles wordt een lesplan voor jou samengesteld. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende lespakketten. De lespakketten variëren van 10, 20, 30 en 40 rijlessen van 60 minuten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om vervolglessen te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een spoedpakket te volgen. Er wordt dan door de autorijschool Veldhoven getracht dat jij in zes tot acht weken je rijbewijs kunt halen! Het spoedpakket bestaat in de basis uit 30 rijlessen van 60 minuten, maar ook hier zijn vervolglessen mogelijk. Heb je al je rijbewijs, maar wil je gewoon losse rijlessen volgen bij de autorijschool Veldhoven, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.


Neem nu contact op via de website

Heb je interesse in een proefles bij deze ervaren rijschool Veldhoven? Vraag deze dan nu gemakkelijk via de website tiesvangrootel.nl aan. Heb je nog verdere vragen, schroom dan niet deze te stellen aan onze behulpzame medewerkers. We helpen je graag vlot en veilig de weg op!