Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Autorijschool Eindhoven

Lessen bij Autorijschool Eindhoven

Rijschool Ties van Grootel in Eindhoven is al meer dan 35 jaar een begrip. Het is dé rijschool van Eindhoven

 

Rijlessen

 

Bij Autorijschool Eindhoven krijg je lessen speciaal op maat gemaakt voor jou. Je hebt een vaste instructeur en een vaste auto waarin je rijdt. Zo krijg je gevoel met de auto en de instructeur kan je goed instrueren/beoordelen. 
Vanaf 16,5 jaar en ouder is aanmelden bij Autorijschool Eindhoven mogelijk. Het is echter niet alleen de rijschool voor jonge mensen. de rijschool richt zich ook op mensen die een opfriscursus nodig hebben of bijvoorbeeld last hebben van faalangst en autisme. Daarnaast geeft Autorijschool Eindhoven ook Engelstalige rijopleidingen 

Prijzen

 

Bij Autorijschool Eindhoven zijn er losse rijlessen te boeken vanaf €43,50 daarnaast zijn er ook pakketten vanaf €599,- Ook deze pakketten zijn speciaal op maat te maken. 

 

Contactgegevens

De Autorijschool Eindhoven is gevestigd aan de Haydnstraat 24, 5654 TB in Eindhoven. Het telefoonnummer is: 040-2527674.

Daarnaast wordt er lesgegeven in Veldhoven. de Autorijschool Veldhoven is gevestigd aan de Opperstehei 56, 5508 TR in Veldhoven.

Wil jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs halen dan ben je bij Autorijschool Eindhoven aan het goede adres. Door de vele jaren ervaring is Autorijschool Eindhoven Ties van Grootel de juiste keuze voor jou. Autorijschool Eindhoven gaat voor 100% tevredenheid. Ben jij de persoon die op 16,5e jarige leeftijd aan rijles wil beginnen, heb je een opfriscursus nodig of heb je last van faalangst en autisme, bij Autorijschool Eindhoven ben je aan het goede adres en krijg jij de rijles op maat! 

Tot snel!