Laatste Nieuwtjes

CBR verwacht grote drukte bij rijexamens tot 2017

Tot 2017 zal de drukte bij de rijexamens zich voortzetten volgens het CBR. Er worden daarom volop examinatoren geworven. Het is de bedoeling om er dit jaar 64 nieuwelingen bij te krijgen. Ondertussen is de helft hiervan al in dienst getreden. Voor volgend jaar is het CBR op zoek naar hetzelfde aantal nieuwe examinatoren. Lees verder...

Sleepvragen vanaf 7 november in theorie-examen

Vanaf 7 november wordt een klein deel van het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets vernieuwd. De kandidaten krijgen vanaf die datum een nieuw vraagtype in het examen voorgelegd. Daarmee is in augustus bij de examencentra in Rijswijk en Zwolle al proefgedraaid. Lees verder...

Smartphone: afleider nummer één onder jongeren

Te hard rijden, bellen achter het stuur en parkeren op een plek waar dat niet mag. De top overtredingen van Nederlandse automobilisten, dit blijkt uit onderzoek van de ANWB. Maar liefst 88 procent geeft toe weleens een overtreding te begaan. 65-plussers maken de meeste en meest diverse overtredingen, hoewel hardrijders in elke leeftijdscategorie voorkomen. Lees verder...

Instructeurs

Om je kennis te laten maken met autorijschool Ties van Grootel, vind je hier meer informatie. We zijn een ambitieus en energiek team. We stellen ons graag aan je voor!

Tijdens je rijopleiding heb je een vaste instructeur. Je instructeur begeleidt jou tot en met het praktijkexamen. Maar ook na het behalen van het examen kun je altijd nog bij ons terecht voor vragen.

 

Ties van Grootel

In 1980 rijschool Ties van Grootel begonnen. Door de ervaring en het plezier in het lesgeven is de rijschool tot op de dag van vandaag een succes. Vele leerlingen hebben met veel plezier hun rijbewijs gehaald bij ons. Na zoveel jaren deze rijschool te hebben komen er vaak kinderen van oud leerlingen ook weer bij ons rijden. Leuk! 

Samen met  mijn schoonzoon Martijn zijn we een familiebedrijf. Daardoor zijn wij extra gemotiveerd om kwaliteit te leveren, en een goede rijopleiding te bieden!

Lesauto: Mercedes C-klasse


Martijn Bakker

Als schoonzoon van Ties van Grootel ben ik in 2002 met hem samen gaan werken. Dat doen we met veel plezier.

Voor mij is het een uitdaging om aanstaande automobilisten op te leiden tot veilige, zelfstandige en sociale weggebruikers.

Lesauto: Ford Focus